Grand Taxi Simulator : Modern Taxi Games 2021 APK

Grand Taxi Simulator : Modern Taxi Games 2021 téléchargement de application pour Android

Description de application Grand Taxi Simulator : Modern Taxi Games 2021

Kehittäjien upouusi projekti on nyt valmis mahtavaksi taksisimulaattoriksi: moderni taksipeli 2020. Aito taksisimulaattori on loistava valinta hauskanpitoon. Aja keltaista ohjaamoa noudattamalla kaikkia taksisimulaattoripelien sääntöjä. taksisimulointipeleissä on paljon ominaisuuksia:

suuren taksisimulaattorin ominaisuudet: moderni taksipeli 2020:

🚗 korkealaatuinen erittäin 3D-grafiikka

🚗 full HD -suuri kaupunkiympäristö

🚗 lähetyspuhelut

🚗 liikennemerkit

🚗 yksityiskohtaiset kartat (simuloitu GPS)

🚗 pelitilat

🚗 tankkausjärjestelmä

🚗 offline-peli (ei tarvitse WI-FI: tä tai Internetiä)

🚗 rajattomat asiakkaat

1) korkealaatuinen ultra HD -grafiikka:

ohjaamopeleissä 2019 on erittäin HD-grafiikka. Pelissä käytetty muunnettu sisustus. Silmät tarttuvat uusiin automalleihin ajamaan noutopalveluita ja tehtäviä varten.

2) Full HD -kaupungin suuri ympäristö:

suuri & kaupunki ultra HS -ympäristö, jota käytetään älykkäässä taksisim-pelissä. Kaupunki on täynnä liikennettä ja ihmisiä. Ihmiset kävelevät ympäri suurta kaupunkia. jotkut ajavat omaa autoa, jeeppiä ja polkupyöriä ja toiset ajavat myös ylellisyyttä. Erittäin suuri ja kaupunkiympäristö tässä ylellisessä ohjaamon simulaatiopelissä 2020.

3) Lähetyspuhelut:

aurinko nousee taksisimulaattoripelissä 2019 velvollisuutesi alkaa nyt. matkustaja ilmoittaa sinulle taksipalvelulinjalla puhelulla ja kertoo tarkan sijaintinsa taksipalveluille. kun limusiinitaksi tulee tielle, sinun velvollisuutesi on ajaa limusiinitaksia varovasti ja säästää matkustajia.

4) Liikennemerkit:

tee itsesi valppaaksi ajaessasi älykästä taksia. Noudata sääntöjä kuten kaupunkitaksinkuljettaja, suuri taksisimulaattorimme näyttää amerikkalaiselta taksilta ja pidät todellisesta taksisimulaattorista New Yorkin kuljettaja. liikennevalojärjestelmä on nyt nykyaikaisessa taksipelissämme, jos ylität tien, kun XP: n ja ansaitsemasi signaalin punainen valo menetetään. Sinun tulee noudattaa kaikkia taksiautojen liikennesääntöjä; he pitävät parasta kaupunkitaksinkuljettajaa.

5) Yksityiskohtaiset kartat: (simuloitu karttajärjestelmä)

auton kartoitusjärjestelmä auttaa sinua löytämään olemassa olevan paikan kuljettajille. Koko kaupungin kartoitus näkyy klassisessa taksiautossa. Taksikilpailussa ja nopeassa taksiajossa lyhyessä ajassa se auttaa ajajien löytämisessä.

6) Pelitilat: (tasot)

kolme hullun taksipelin tilaa.

i) Aikakokeilutila: haastetasot tässä keltaisen ohjaamopelin tilassa. Annoin sinulle tietyn ajan lähetystyöhön.

ii) Uratila: se on sama kuin aikakokeilutila, mutta uratilassa simulaattoripeli antaa lisäaikaa tehtävälle.

iii) Vapaa tila: aja ilmaiseksi kaupungin taksisimulaattorissa, jolloin saat vapaa-aikaa taksikuljetukseen ympäri kaupunkia.

7) Tankkausjärjestelmä:

Taksisimulaattori lisää kaupunkitaksin polttoainejärjestelmän ominaisuuden, kun ajaa autoa pitkiä matkoja varten tarkista lopullinen taksipolttoaineesi ja vahingossa ajaa offroad-taksilla ja polttoaineesi on vähissä. Taksisimulaattorin paras peli antoi sinulle hälytyksen (vähän polttoainetta käyttävästä) hieronnasta. Voit maksaa rahaa polttoainetaksipelien tarpeesta.

8) Offline-peli: (ei tarvitse WI-FI: tä tai Internetiä)

taksi-ajo 3d on offline-ajo- ja kilpa-peli. Voit pelata taksinkuljettajan kolmiulotteista peliä nopeaksi taksinkuljettajana offline-tilassa. Tämä peli on paras taksisimulaattori 2. Sinun ei tarvitse käyttää WI-FI-internetiä taksipelin 2 tehtävien ajamisessa. Voit pelata helposti ja nauttia parhaista uusista taksinkuljettaja simulaattoripeleistä.

9) Rajoittamattomat asiakkaat.

taksi-kuljettajana ja parhaana äärimmäisenä kilpailijana ajaessasi huolellisesti ja täynnä varoituksia, kuljettaja / asiakkaat antavat sinulle ylimääräistä ylellisyyttä auton ajosimulaattorista, joka antoi sinulle ylimääräisiä XP-pisteitä taksipeleinä ilmaiseksi

jos haluat ohjaamon parhaat ajopelit, tämä peli on sinulle paras taksisimulaattorina Android-peli.

Développeur
Gaming Legends - Free Racing & Adventure Games
Version
2.2
Plateformes
Android 4.4+
Autres APK:
Grand San Andreas Codes, Grand Theft Auto V: The Manual

Téléchargez Grand Taxi Simulator : Modern Taxi Games 2021 Maintenant

Télécharger Grand Taxi Simulator : Modern Taxi Games 2021 APK